Tess Prinsess

En blogg om Erics, Lisas och framför allt Tess´s liv i storstaden Göteborg.

Välkommen Gabi! 15:13

15 augusti 2009

Nu har det hänt något stort sen sist.
Vi har fått en ny familjemedlem!! Gabi.



Allt gick väldigt fort. Men för att göra en lång berättelse lite kortare så här kommer den:
När vi hämtade Tess träffade vi valp-Gabi och Eric föll för henne direkt. Då han visste att Camilla ville ha henne kvar på kenneln sa han att om hon någonsin ska sälja henne på grund av att hon inte går igenom röntgen eller likande vill jag ha henne!
Trotts att vi inte sagt detta till Camilla tror jag hon kände det på sig för då Gabi inte gick igenom höft röntgen i förrgår mailade Camilla och frågade om vi visste någon som var intresserad av en urmysig liten tjej, Gabi.
När Eric såg detta blev han glad, men samtidigt kom det lite plötsligt, var det dags att skaffa en till hund?
Vi hade ju tänkt tanken att skaffa en hund till, men samtidigt var vi tvungna att tänka igenom det lite till, vi ringde föräldrarna för att höra deras åsikter och gick över till grannen Shan för att höra hur hon tyckte vi skulle göra. Vi gjorde en + och - lista och slutligen som ni kan förstå, vägde + listan över.
Igår Åkte vi till Småland och hem kom vi med Gabi. En urgullig och gosig tjej.

Självklart var allt läskigt i början allt var nytt, åka hiss, många bussar, bilar, trafikbuller, och massor av andra nya saker och ljud. Läskigast av allt var konstigt nog ytterdörren in till husen men efter ha gått igenom den några gånger insåg Gabi att nej, den kommer inte bitas.

Nu är ju allt fortfarande nytt och lite läskigt men Gabi är tuff och Tess världens snällaste "stora syster"! Hon hjälper och stöttar Gabi.
Trotts att Tess då och då spelar tuff inför Gabi har vi märkt att Gabi innerst inne nog är lite tuffare, sorry Tess, Gabi har redan börjat lugna ner sig i lägenheten, även utomhus, för Tess tog det ca. 1 vecka innan hon var lugn. Men och andra sidan har de ju varandra denna gång.



Mer uppdateringar och bilder kommer snart...

Kramar från oss alla 4

2 kommentarer:

Akjan sa...

Hej!
Länge sedan jag läste på er blogg, det var kul. För att inte tala om hur nyfikna vi är på Gabi. Hon är söt och blir nog en bra lilla syster.
Den 26-27 är jag på jobb i Gbg. Hoppas kunna stanna några dagar efter det om det passar er. Kram Pappa (Åke)

Anonym sa...

Hej på er alla fyra! Grattis till er nya familjemedlem:-) Hon ser jättesöt ut! Nu var det ett tag sen jag var inne och läste så nu ser jag fram emot att gå igenom arkivet och läsa det fina ni skrivit! alltid lika skoj:-)

Ta hand om er alla! stor kram Marie

Skicka en kommentar