Tess Prinsess

En blogg om Erics, Lisas och framför allt Tess´s liv i storstaden Göteborg.

Nu är hösten snart här! 18:12

Den 30 augusti 2009

Nu är hösten snart här.. det märks!
Vädret här i GBG har varit riktigt höstigt i några dagar nu. Ena stunden skiner solen och nästa öser regnet ner och ibland regnar det samtidigt som solen skiner (som just nu):) Men jag har inget emot hösten. Tycker den kan vara riktigt mysig!.. I alla fall då man slipper ge sig ut i ruskvädret. Inomhus kan man tända ljus och gosa med hundarna, ja, hundarna ur mysigt nu när vi har två då har vi varsin att gosa med då regnet öser ner utanför fönstret! :)

Pappa var här i början av helgen och hälsade på samt träffade ny tillskottet i familjen. Gabi var mycket populär!
Men det är inte allt som hänt sen sist, Gabi har börjat löpa. Och Tess verkar snart vara på väg snart hon med. Så nu har vi snart två blöj-rumpor i lägenheten. hehe..

Dessutom har vi börjat träna lill-tjejen (Gabi) lite mer. Första veckorna valde vi på att fokusera på miljöträning. Men som jag nämnt tidigare gick den väldigt fort för Gabi som numera är en riktig stads-brutta:) Nu är det sitt ligg och stanna som gäller. Det går bättre och bättre dag för dag. Idag började vi dessutom träna med klicker.
Och nu när jag skriver om träning måste jag lägga till, Tess har blivit så duktig! Eric har börjat träna in kommandon med visselpipa med henne.. t.ex. ligg vid ett vist ljud. Och nog är hon duktig alltid.. Vår lilla prinssessa!











Kramar från oss i Göteborg!



1 kommentarer:

Anonym sa...

Kul att altt går så bra med gabi och att hon och Tess funkar så bra ihop!
Ja, Gabi är som en tanks, inga bromsar..
Men lyhörd!! (tack å lov!)

Pussa tjejerna från mig!

Kram C

Skicka en kommentar