Tess Prinsess

En blogg om Erics, Lisas och framför allt Tess´s liv i storstaden Göteborg.

kräftfiske och sommarlov.. 11:48

3 Augusti 2009

Under en vecka har Tess haft en lillasyster.
Vi har varit hund vakter åt Mia. Visst tycker Tess det blir lite jobbigt med en vild 1åring som snuttar på öronen och vill leka, men mest av allt var det massor av mys som gällde!:)















Mia och Tess har haft jätte kul och efter fem dagar tillsammans kom Mias husse och matte till oss och då bar det ut på kräftfiske och tältnatt.
Det var första gången för Tess att tälta med oss. Det gick hur bra som helst. Mia kröp ner nära Tess och dom låg sked hela natten. Så SÖTA!!



Nu har Tess även fått sin vaccination för detta år. Allt gick jätte bra, Tess som tycker det är läskigt att gå till veterinären (gömmer sig oftast bakom husse eller mattes stol då "doktorn" kommer in) var inte alls rädd, vi gick till en privat veterinär (vän till Erics familj) som har en mottagning hemma där var det ju inte alls läskigt! Är man en sån duktig flicka ingår självklart något gott efter besöket.



För att återgå till hund passningen. Som jag skrev ovan var det mest mys som gällde. Men ibland blev det lite för mycket bus för Tess. Vid dessa fall gällde det att hitta ett riktigt bra gömställe där Mia inte kunde hitta Tess, knappt husse eller matte heller.

Kan ni se hunden på bilden? :)



Tess tillät mig även ta en bild på hennes koja (för bloggen :P)

1 kommentarer:

Camilla sa...

Så nu har Tess campat också!!
Bra att ha en bunker att gömma sig i när man vill vara ifred!!

Kram

Skicka en kommentar