Tess Prinsess

En blogg om Erics, Lisas och framför allt Tess´s liv i storstaden Göteborg.

Bad dag! 12:17

7 Augusti 2009

Igår kände vi att det var alldeles för fint väder för att sitta inomhus i lägenheten och plugga, så badkläder och handdukar packades ner och vi begav oss ut mot havet! Innan vi satte oss i bilen tog vi fram våran bok "Göteborgarnas promenadguide" för att se vart vi skulle bege oss vi fastnade för en plats som heter Tumlehed. Där skulle det finnas fina klippor att bada vid dessutom skogar för promenader.
Och boken hade rätt!!! Det var ett jätte fint och mysigt ställe.. Den som uppskattade det mest var nog Tess:) För vilken hund tycker inte om skogspromenader och badplatser där det är långgrunt? :) Vi har aldrig sett Tess bada så mycket som igår.. Det var så härligt!!!

Efter badet hände något kul. Vi satt alla tre uppe på en klippa och torkade och tittade på det glittrande havet. Då upptäckte Eric och jag att Tess inte alls tittade på havet, nej, hon tittade på något på havet. Fåglar!
Vi har tidigare märkt att hon tycker de är intressanta att titta på men aldrig på det här sättet. Hon var helt betagen. Det var en mamma med sina ungar som badade. Efter ca 15minuters tittande hade fåglarna kommit närmare våran klippa. Då, rätt som det var flög Tess upp från där hon hade suttit och tittat, hon sprang ner mot fåglarna och.. jagade iväg dem.. Som tur var satt inga fågel fanatiker i närheten och kunde se detta. Tess njöt av fulla drag.. Hon är ju trotts allt en fågelhund.. Fåglarna i sin tur tyckte inte alls det var lika kul att bli störda. Men det lyfta snabbt från vattnet efter att Tess hade kommit ner i det och flög en bit bort.



Tess tittar på fåglarna efter det att hon lyckades jaga iväg dem!...:)



Efter allt badande kunde inte Tess låta bli att bli så här glad!

0 kommentarer:

Skicka en kommentar